вторник, 11 януари 2011 г.

квоти за T-Mobile UK разфасовки "честно използване", за да 500MB, ви изпраща вкъщи и да гледа видео онлайн

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/11/t-mobile-uk-cuts-fair-use-allowance-to-500mb-sends-you-home-t/:
В един от най-чувствителни съобщения в новата история на PR, T-Mobile Обединеното кралство се казва на своите клиенти, които искат да изтеглят или поток онлайн видео на техните мобилни устройства, за да "спасят тези неща за [си] широколентов достъп у дома." Превозвачът, половината от най-големият оператор във Великобритания Всичко Навсякъде , е до сега предлагат един от най-добрите сделки месечно обезщетение с 3GB да ограничат потреблението на данни за телефони Android. Той все още е в действителност, тъй като новите промени не се влизат в сила до 1 февруари, но хайде този съдбовен вторник, T-Mo разбиране за "честно използване" ще се свие до 500 MB всеки месец - след този етап можете " пак ще стигнем до сърфирате в интернет и електронна поща за свободно, но всички видео съдържание вероятно ще бъдат предмет на допълнително заплащане. Не е ясно как "тези неща" ще бъдат обработени от T-Mobile, след като преминават скромен нов праг, нито е ясно дали клиентите, които се регистрирали за големи bodacious 3GB на данни ще бъде пуснато на свобода, след като тази нова Заключване на мобилното видео е в сила. Божия благословия за всички вас.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Продължавам четене-Mobile UK разфасовки "честно използване" компенсации Т, 500MB, ви изпраща вкъщи и да гледа видео онлайн

-Mobile UK разфасовки "честно използване" компенсации Т, 500MB, ви изпраща вкъщи и да гледа онлайн видео първоначално се появи на Engadget на Вто, 11-ти януари 2011 год 01:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник T-Mobile UK | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар