вторник, 11 януари 2011 г.

Velocity Micro Круз Гледай практически преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/11/velocity-micro-cruz-watch-hands-on-preview/:
Винаги сме харесали идеята да има наблюдателни Bluetooth стрийминг емисии от нашите телефони, защото дълбоко в себе си, всички ние искаме да действат като специални агенти в обществото. За съжаление, не са много на тези wearables за избор в конкретния пазар. В действителност, с inPulse smartwatch за BlackBerry привидно остана в състояние на неопределеност, това, което сме оставили Европа е само за Sony Ericsson LiveView за Android, а може би и нещо хубаво от изкопаеми, както и ако си концепция за дизайн получава качват. За да се възползват от тази възможност, Velocity Micro в момента работи по своя собствена, свързани Android гледам - в момента, известен като Круз Watch - това е предназначено за под-$ 200 на пазара в средата на Q2 2011.

Ето какво научихме за този страхотно изглеждащ прототип по време на нашия изключително практически на CES: по много начини, това е концептуално идентичен с LiveView - това е часовник, това е във Facebook емисии читателя, че това е мултимедийно дистанционно управление (за музика на Android ап и андроид-захранва телевизори), и може да ви покаже кой те търси. Докато Круз Watch може да бъде малко на лек когато става въпрос за приложения, на своя хардуер със сигурност добрите от тях предлагат SE по няколко начина: като за начало, тя е с пълен сензорен екран, която се силен удар и натиснете жест входа (вместо да се използва контрол навигация докосване на ринг) и го спортни един 1,8-инчов LCD вместо 1.3-инчов OLED дисплей. Има и няколко функции, софтуера, който копае, особено с взаимозаменяеми лицето часовник: два аналогови, два цифрови, а входящите разговори нотификатора дърпа профил снимка на обаждащия се от списъка с контакти, която е нещо, което LiveView не мога да направя. Ние сме казали, че тъй като този часовник се захранва от Android 2.0 (и по възможност нещо по-различно на дребно единици), Velocity Micro може да бъде в състояние да прилага инсталация апартамент в близко бъдеще, така че ще видим. Видео репетиция след почивката.

Продължавам четене Velocity Micro Круз Гледай практически преглед

Velocity Micro Круз Гледай практически преглед първоначално се появи на Engadget на Вто, 11-ти януари, 2011 год 13:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар