вторник, 11 януари 2011 г.

Бира охладител построен във формата на Android на Google ... просто защото (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/11/beer-cooler-built-in-the-shape-of-googles-android-just-becau/:
В границите на Android Fandom, ще можем някога да ги знам? Последната изложба на човека любовта един за мобилния си операционна система е това тук напитка (знаем, че това само ще бирария, нека бъдем честни) охладител , който е любов пресъздадени във форма и пропорции на запазения знак на Android. Постоянния някъде в продължение на четири метра висок, това е наистина фантастично добре изпълнена само проект и нейния производител е взел време да го документ на видео за нас. Вероятно ще намерите недовършени дроида малко тревожно, за да видите, какво с неполиран неговата кожа и необработени ръбове, но може би това е монтаж метафора за постоянно развиваща се операционна система, така или иначе. Всичко, което знам е, че крайният резултат е най-малко по-сладък от пищен , ако не и повече. Виж, всичко точно след почивката.

[Благодаря, Тони]

Продължавам четене бира охладител построен във формата на Android на Google ... просто защото (видео)

Бира охладител построен във формата на Android на Google ... просто защото (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 11-ти Януари 2011 година 05:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник dacavy75 (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар