вторник, 11 януари 2011 г.

Очила в момента решава судоку, да се интересува от реклами, ясно влизат средна възраст

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/11/google-goggles-now-solves-sudoku-reads-barcodes-and-ads-clearl/:
Не са сигурните признаци на апокалиптични появата на средна възраст от голяма грижа с пъзели за решаване и нездравословен начин на интерес към обявата и баркодове. И тези, които просто се случи да бъде на три нови функции на Google е добавен в версия 1.3 на очила софтуер. Визуалната приложение за търсене на Android вече е достатъчно интелигентен, за да разчитам трудни пъзели судоку (и по този начин смучат всички се забавляват от тях), докато си алгоритми също са променени, за да баркод сканиране "почти" миг. Популярни печатни реклами ще бъдат признати за добре, като на Google за търсене на съответната тема. САЩ вестници и списания от август 2010 г. са се поддържа за момента, но ние не можем да си представим останалата част от света трябва да чакат твърде дълго за това допълнително удобство. Видео на умения Судоку новите очила "след почивката.

Продължавам четене очила сега решава судоку, да се интересува от реклами, ясно влизат средна възраст

Очила в момента решава судоку, да се интересува от реклами, ясно влизат средна възраст първоначално се появи на Engadget на Вто, 11-ти януари 2011 год. 06:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Официален Google Блог | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар