вторник, 11 януари 2011 г.

Аналогов залез слънце започва, всички нови играчи, Blu-Ray ще продукция HD чрез HDMI

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/10/analog-sunset-begins-all-the-new-blu-ray-players-will-only-outp/:
Las Vegas Sunset
В пиле малко са притеснен за това , тъй като много преди първата Blu-Ray (или дори HD DVD ) Заглавието е пуснат някога, и първата стъпка към аналоговия залез официално дойде. Всеки нов Blu-Ray плейър обяви след 1 януари 2011 г. ще само чрез HDMI изход HD - играчи, които започнаха миналата година корабоплаване все още могат да бъдат продадени до края на тази година, все пак. Ако просто любов компонент видео , може би цифрата ще можете да получите на играча днес и продължават да го ползват в продължение на години, но може би не. Виждате Студиата са с изображения Ограничение Знак (ИКТ), които, когато в стаята на собствеността ще кажа на всеки и всички Blu-Ray плейър за определяне конвертирате аналогов изход за 540p. Единственото помилване е, че ако е зададена му по заглавие, то трябва да се поставя на полето, и, разбира се, не може да бъде със задна дата комплект (всяко заглавие сте собственик сега ще продължи да играе по същия начин го прави по съществуващите си играчи ). Чакаме окончателното потвърждение, но явно на ИКТ не е опция за студиа до сега, така започнете да търсите за икона на последните покупки. Последният етап в залеза е 2013 г., когато аналогови изходи, ще бъдат премахнати от Blu-Ray плейъри напълно, но подозираме, ще имаме по-добри неща да се притеснявате за дотогава като ултра HD или цифрово разпространение.

Аналогов залез слънце започва, всички нови играчи, Blu-лъч ще продукция HD чрез HDMI първоначално се появи на Engadget на Пон, 10-ти януари, 2011 година 21:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник AACS LA лиценз (PDF) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар