вторник, 11 януари 2011 г.

3D е опасна / не е опасно: оптометрист група защитава Nintendo 3DS издание

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/11/3d-is-dangerous-not-dangerous-optometrist-group-defends-ninte/:
Доста неща са направени от 3DS предупреждение на Nintendo , че шест и в тълпата може би трябва да се придържаме към 2D режим, докато CEO Iwata се е съгласил, че "е активна за информиране на нашите клиенти .... не е задължително да бъде положително за нашите продажби, "Американската асоциация Optometric постави интересен въртене на всичко това. Групата публикува изявление миналата седмица - да, по време на CES лудост - ". Всъщност може да спомогне за разкриване фините нарушения, които, оставени некоригирани, често водят до затруднения в обучението" твърди, че 3D гледане Не само това, но на 36 000 души група предложи "деца под шест да използвате 3DS в 3D режим, ако тяхната визуална система се развива нормално." Така че да, малко Тими Коледа 2011 не е разрушен, просто все още, но това оставя достатъчно време за конкурентен проучване, за да излезе объркващо всички, дори и по-нататък.

3D е опасна / не е опасно: оптометрист група защитава Nintendo 3DS издание първоначално се появи на Engadget на Вто, 11-ти януари 2011 година 00:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PC World | източник WSJ , PRNewswire | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар