вторник, 11 януари 2011 г.

Microsoft разследва греши Windows 7 Телефон използване на данните

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/10/microsoft-investigating-errant-windows-phone-7-data-use/:
Притеснявате се, че вашият Windows 7 Телефон телефон chomping определени мегабайта 3G данни кога трябва да се спи или използването на Wi-Fi, а? Microsoft чува си телеграфирали страхове, и обеща до частен детектив при такива съмнения от "фантоми данни" веднага. Докато Редмънд няма да се потвърди дали си операционна система функционира нормално, е в размер на 2 МБ на час като сме чували , компанията каза BBC News, че ще разберете скоро: "В момента се разследват този въпрос да се определи причината за него и ще актуализира с информация и напътствия когато това стане възможно ", гласи изявление на Microsoft по въпроса. Ако всичко е вярно, тук се надяваме, ние виждаме някои субсидии или кредити за допълнително използване на данни, също.

Microsoft разследва греши Windows 7 Телефон използване на данни първоначално се появи на Engadget на Пон, 10-ти януари 2011 16:57:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Би Би Си | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар