сряда, 27 април 2011 г.

Самсунг обећава откључана боотлоадерс за будућност Андроид телефонима?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/26/motorola-promises-unlocked-bootloaders-for-future-android-phones/:
Андроид корисници су говорили , и можда, само можда, Самсунг заправо чуо - АусДроид тврди да је изјава директно са мобилног телефона произвођача обећава откључана боотлоадерс касније ове године:
Ми у потпуности разумемо оператера услов за безбедност крајњег корисника, а такође, желе да подрже Девелопер заједнице желе да користе ове производе као развојна платформа. Наша је намера да се омогући Унлоцкабле / релоцкабле боотлоадер тренутно налазе на Моторола КСООМ у наш портфолио уређаја почиње крајем 2011, где превозници и оператери ће то дозволити.
Предивно корпоративне од њих да прође долар за носиоце, зар не? Овај цитат долази путем господина који петицију мотор управо за такав ствар, ум, па вас молимо да га са резервом, а ви ћете бити први који ће сазнати да ли смо добили потврду из Мотороле себе.

Самсунг обећава откључана боотлоадерс за будућност Андроид телефонима? првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Маи 2011 22:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце АусДроид | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар