сряда, 27 април 2011 г.

Нокиа трансфери Симбиан развој и 3.000 запослених у Аццентуре, да ли ће смањити радну снагу за даљи 4.000

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/nokia-transfers-symbian-development-and-3-000-employees-to-accen/:
Нокиа је већ урађено доста да се смањи везе са великим притиском је прошле године за Симбиан и Кт развој, иако је ово највећи корак али можда. Финска компанија је најавила да је пребацивање одговорности за Симбиан развој консалтинг и оутсоурцинг фирме Аццентуре, која звучи чудно с обзиром на последње одело је неискуство у пружању мобилног оперативног система ажурирања, али добра вест је да ће 3.000 Девс Нокиа је раде на Симбиан и даље свој посао испод новог послодавца. То практично значи да ће Нокиа живи до своје незадовољна обећање да неће бити " значајно смањење запослености "у оквиру својих сопствених редова, а истовремено и мушкараца и жена одговорни за ажурирање Симбиан запослених. Нажалост, и даље ће постојати још 4.000 радних места у глобалном радне снаге компаније, пре свега у Финској, Данској и Великој Британији, који ће "доћи у фазама" између почетка и краја следеће године. Нокиа уговор са Аццентуре такође укључује и наставак сарадње на пружању мобилности софтвера и услуга на Виндовс платформи телефона. Можете прочитати више о томе у ПР, након паузе.

Наставити читање Нокиа Симбиан трансфера развој и 3.000 запослених у Аццентуре, да ли ће смањити радну снагу за даљи 4.000

Нокиа трансфери Симбиан развој и 3.000 запослених у Аццентуре, да ли ће смањити радну снагу за даљи 4.000 првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 04:29:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Разговори нокиа | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар