сряда, 27 април 2011 г.

Сони зеза 'слободним стилом Хибирд ПЦ "Таблет клизача и следеће генерације ултра преносиви лаптоп рачунар

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/sony-teases-freestyle-hybird-pc-tablet-slider-and-next-gen-ult/:
Нисмо сигурни како то пала поред нас на Андроид компаније Сони таблета догађај, али испоставило електронике гиганта и задиркивали неколико занимљивих Ваио лаптоп. Прво се је "Фреестиле Хибридни рачунар" да слајдове између таблета режим и Лаптоп Моде - врло слично Самсунг Клизна рачунара , али са наизглед тањи доњи половина Санс трацкпад (мада можемо само о месту показује штап на тастатури .) Није реч о спецификацијама, ценама, или доступност овде, али можда сећате наше доказане Типстер помена 9.4-инчни екран и $ 799 лансирање у јесен. Би то могло да буде? Ми ћемо видети.

Такође, приказан је поред Сванки "Ултимате Мобиле ПЦ" - на слици после паузе - са наговештај УСБ 3,0 и ХДМИ на танко тело, али опет, не постоји ништа друго да иду са овог слајда. Хеј, бар сада знамо да је време да почнете да штеди за ове лоши момци.

Наставити читање Сони зеза 'слободним стилом Хибирд ПЦ "Таблет клизача и следеће генерације ултра преносиви лаптоп рачунар

Сони зеза 'слободним стилом Хибирд ПЦ "Таблет клизача и следеће генерације ултра преносиви лаптоп рачунар првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 01:10:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Нетбоок Вести | Соурце ПЦ Ватцх | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар