сряда, 27 април 2011 г.

Кик видео Повезивање добија андроид и Аппле корисници виде очи у очи

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/qik-video-connect-gets-android-and-apple-users-seeing-eye-to-eye/:
ЕВО и миТоуцх 4Г власници су могли да уживају врлине видео позивима преко Кик за неко време, али Скипе најновија аквизиција је коначно пустити још неколико телефона у на акцији. Кик видео Повежите се сада ради са неким уређајима приказују андроид 2,1 и више, иПхоне, иПад 2с и сваки иПод Тоуцх уређаја са камером - допуштајући Аппле Фанбоис и Андроид апологета говорити лицем у лице преко 3Г, 4Г, и ВиФи са уређајем по свом избору . То није прва апликација треба урадити платформе позивање видеа , али то је само један са видео поште Кик и дељење видео записа услуге. Ухвати? То је само тренутно доступан на десет Андроид телефона, мада дев тимови су "заузети добијају видео цхат спремна за додатне телефоне." Надајмо се они брзо раде.

Кик видео Повезивање добија андроид и Аппле корисници виде очи у очи првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 02:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Тецх Црунцх | Соурце Кик | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар