сряда, 27 април 2011 г.

ТомТом корисничке податке продат холандска полиција, користи за одређивање идеалне локације за брзину замке

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/tomtom-user-data-sold-to-danish-police-used-to-determine-ideal/:
ТомТом корисничке податке продат Данска полиција, користи се за одређивање локације брзине замке
Ми то као када се акумулирана пренос података из ГПС уређаја нам помаже да се избегне инциденте саобраћају и школске зоне. Испоставило се, међутим, постоје и неке друге користи за исту статистика. Холандски вести утичницу ере извештава да те податке заробљен од стране ТомТом навигациони уређаји је била купљена од стране полицијских снага земље и се користи да се утврди где замке и камера требало би да брзо буде постављен. ТомТом је наводно свестан својих података је се користи на такав начин, али ако полиција само би пристали да продају податке о локацији својих камера и брзине замке Назад на ТомТом, зашто, то би могао бити почетак лепе везе.

Измена: ТомТом је издао изјаву , коју смо уграђени после паузе. Да буде потпуно јасно све ово подаци се анонимно прикупљају и да полиција нема појма ко је тачно убрзава, убрзавајући само да је преузела место.

Наставити читање ТомТом корисничке податке продат холандска полиција, користи за одређивање идеалне локације за брзину замке

ТомТом корисничке податке продат холандска полиција, користи за одређивање идеалне локације за брзине замке првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 13:53:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ДутцхНевс.нл | Соурце АД | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар