сряда, 27 април 2011 г.

Цоол Лист тастатуре сјајна, буттонлесс будућности добије датум издавања

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/27/cool-leaf-keyboards-shiny-buttonless-future-gets-release-date/:

Тастатуре се стварно бруто, стварно брзо, посебно када једете око њих. То је проблем са позадинским осветљењем, буттонлесс Топ Лист не мора да се борити са, јер нема никакве поре за цруд да падне у и лако обрисати са мокром крпом. Ловели огледало периферија ће бити ударање продавницама јапански 13. маја на непознатој цени која очекујемо да буде око 20.000 јена (245 $) - стрмо, да не спомињемо цену поправке Угануо прстију после целе ноћи термин папир вритеатхон. Топ Листа ће бити доступни само на јапанском језику, Виндовс компатибилном верзијом На лансирању нових производа, иако друге језике - укључујући и амерички енглески - имају и Мац пријатељски сорта такође је најављено, тако да остали могу имати чекати мало дуже за будућност да стигне.

Цоол Лист тастатуре сјајна, буттонлесс будући добија датум изласка је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 27 Маи 2011 12:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Акихабара Новости | Соурце Минебеа | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар