сряда, 27 април 2011 г.

Сони обезбедјује ПСН исправку, потврђује "компромис личне информације"

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/26/sony-provides-psn-update-confirms-a-compromise-of-personal-inf/:
хттп://ввв.енгадгет.цом/2011/04/26/сони-провидес-псн-упдате-цонфирмс-а-цомпромисе-оф-персонал-инф/
То је изгледа као ствари су подједнако лоше као што смо се плашили и да " спољни упад "је добио мало дубље него што би смо волели. У нове информације о свом ПлаиСтатион.Блог, СОНИ само потврдио да је у току ПСН прекид је изазван "злонамерне радње", које смо већ знали, али наставља указује на то да је и тамо био "компромис личних информација." Тачно шта то значи Сони не говори, и зауставља кратко рекавши да кредитних картица и података за ПСН Криоцити корисника је био изложен, али компанија не каже "Ваш број картице кредитне (искључујући сигурносни код) и датум истека могу бити добили. " Да, можда је добити - ни Сони није сигуран. Нема више ЕТА када ПСН може бити поново на мрежи или када можда ћете моћи да се коначно узорак портала 2 с укусно Онлине Цо-оп моду, али барем још увек можете да гледате Нетфлик .

[Хвала свима који су послали ово у]

Сони обезбедјује ПСН исправку, потврђује "компромис личних података" првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 26 Маи 2011 16:15:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ПлаиСтатион блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар