събота, 28 май 2011 г.

Мицрософт менаџер екипе са тинејџерима да се изгради реактор фузију у својој гаражи (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/28/microsoft-manager-teams-up-with-teens-to-build-a-fusion-reactor/:
Фусион реактора
Нормално, ако је одрастао човек говори о изградњи реактора фузију и жели свој 13-годишњи дружити у својој гаражи, ми бисмо да очекујемо да осмех, назад у гостима полако, а можда и упозорење властима. Али, ако тај човек је Мицрософт програм менаџер Карл Гренингер нема потребе да се покренете. Наука Фанатик регрутовани тим тинејџера, као млади као 13, и радио са њима да изграде Фарнсворт-Хирш Фусор - (релативно) једноставан нуклеарни реактор који заједно разбија атоме и производи неутрона. Погледајте готово 20-мин Видео, након паузе да гледају гомила средњошколаца генерише лопту јонизованих плазми. И да мислим, све што је у вашој гаражи је то '65 Мустанг вас куну да ӕеш једног дана вратити.

Наставити читање Мицрософт менаџер екипе са тинејџерима да се изгради реактор фузију у својој гаражи (видео)

Мицрософт менаџер екипе са тинејџерима да се изгради реактор фузију у својој гаражи (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 28. мај 2011 02:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Канал 9 | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар