събота, 28 май 2011 г.

Лодсис промене у-око куповине циљ да андроид Девс следеће јабука одговор

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/28/lodsys-shifts-in-app-purchasing-target-to-android-devs-following/:

Схватили смо Аппле фирме одговор на Лодсис раније ове недеље у вези са својим захтевима против ИОС Девс би брзо носиоца патента да бисте прешли на своју следећу мету, и заиста, изгледа као да је мета је био изабран. Нажалост, група андроид апп Девс сада су се нашли у Тексасу крстић-компанија, који је позивајући се иста повреда патента да је Аппле недавно обратио се односе конкретно на-око надоградње куповине. Као што је био случај са прошлом колу писама, Лодсис је захтеван за лиценцирање таксе од малих, појединачним програмерима, који немају средстава да узврати ударац. Лодсис Чини се да је одржавање њене тренд игнорисања захтеве медија, тако да смо држање ока на блогу патента Тролл'с да видим да ли неко долази на површину да брани ову најновију рунду навода. У међувремену, прикључите уши док зуји и игнорисања поштар можда неће бити тако лоша идеја ... Знаш, ако радиш овакве ствари за живот.

Лодсис промене у-око куповине циљ да андроид Девс следеће јабука одговор првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 28. мај 2011 14:25:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | Соурце Гоогле група | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар