събота, 28 май 2011 г.

Паипал против Гоогле-а: накинђурен причу о трговини тајне проневере

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/28/paypal-v-google-a-tawdry-tale-of-trade-secret-misappropriation/:

Гоогле и његови поширан ПаиПал радника добио је тужио за пословну тајну проневере јуче, али нисмо знали прљаве детаље до сада. Завирите у жалби ПаиПал-а открива да је мало више да се прича. Очигледно, Паипал и Гоогле су у разговорима прошле године да користе ПаиПал за плаћање у Андроид Маркет. Осама Бедиер је био задужен за тим преговорима за ПаиПал у октобру 2010, када је споразум требало да се затвори, али је наводно интервјуа за мобилни платни позицију на Гоогле-у исто време (свети сукоба интереса, Бетмен!). Жалба тврди да Бедиер првобитно одбацила Ел Гоог је напредак, рекао је ПаиПал-а на понуду за посао и вајни да ће остати, али је скочила брод месец дана касније (доношење неке ПаиПал-сарадника са њим) након што је регрутован од стране Стефани Тилениус и Свемоцни долар. Када се запослио Осаме Гоогле ставља кочнице на ПаиПал-посао и створили Гоогле-новчаник . Затим Гоогле Бедиер и Тилениус добио шамар са тужбом. Кратак резиме правног потраживања вас чека после паузе.

Наставити читање ПаиПал против Гоогле-а: накинђурен причу о трговини тајне проневере

Паипал против Гоогле-а: накинђурен причу о пословној тајни проневере првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 28. мај 2011 10:06:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхЦрунцх | Соурце Жалба [ПДФ] | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар