четвъртък, 27 януари 2011 г.

SoCal мол инсталира "Намери своя кола" павилиони в гараж, за да намерите колата си - и другите ви намеря?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/socal-mall-installs-find-your-car-kiosks-in-parking-garage-to/:
Big Brother's ни гледа на обществените улиците и в домовете ни , и сега той е загледа в търговски центрове - под прикритието на ни помага намерите нашите автомобили в паркинг гараж мол. Санта Моника място е инсталирана камера M3 Park Assist Vision е система с "Намери своя автомобил" павилиони, които позволяват на клиентите да своенравната удар в техния брой лиценз номер, за да получите представа за техните автомат и му местонахождение. Той използва мрежа от камери за заснемане на място всеки автомобил и чете на плаката, и е с централна система за контрол, които да раздават актуализации на фърмуера, тъй като повече (престъпни?) Възникване на необходимост. А подобна система се използва на летище Хийтроу , че английската версия щракне снимка на вашия плочи при влизането и песни автомобили с инфрачервени камери - за разлика от подпомагане на използването на парк с висока резолюция камери за заснемане на изображение на чинията си, след като съм паркирал. Докато помага на хората да намират колите си е възхитителен цел, системата изглежда пълен с възможности за злоупотреби, тъй като кадри е частна собственост - което означава, че информацията, колата населено място могат да бъдат продадени на никого, включително и тази луда бивша приятелка на твоя. Що се отнася до нас, ние просто не бих обмен на разходка, на участие във войната да запазим неприкосновеността на личния живот за главната роля в друга видео клетка. Ние сме добре помня нещата по старомодния начин , благодаря.

SoCal мол инсталира "Намери своя кола" павилиони в гараж, за да намерите колата си - и другите да намерят теб? първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми Януари 2011 г 11:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink LA Times | източник Park Assist | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар