четвъртък, 27 януари 2011 г.

Barnes & Noble носи щипка до увеличение търсят, по-добри WiFi свързаност в храненето Цвят актуализация

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/barnes-and-noble-brings-pinch-to-zoom-browsing-improved-wifi-conn/:
Имаш ли себе си за хранене Color , нали? Ако не сте за типа, който чака за актуализации OTA да ви удари с главата на главата, Barnes & Noble току-що пуснат актуализация на софтуера, който е безплатен за сваляне. Версия 1.1.0 обещания за подобряване на храненето Цвят на WiFi връзка, за подобряване на дома и магазин изпълнение и да се "повиши четене опит за списания и книги за деца." Честно казано, тя е доста любопитен обещание, но предполагам, скоро бихме го има, отколкото не. В други новини, за актуализиране добавя щипка до увеличение възможности в браузъра, и B & N също се кълне, че различни други грешки са смачкани в процес на изграждане на v1.1.0. Хит на връзката източник за да получите тези байта а-стрийминг, или само да го чакаме да се доставят над най-въздух през следващите дни. На втора мисъл, просто го изтеглите.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Barnes & Noble носи щипка до увеличение търсят, по-добри WiFi свързаност в храненето актуализация Цвят първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми януари 2011 год. 14:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Barnes & Noble | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар