четвъртък, 27 януари 2011 г.

Hulu искат да станат по-скоро като кабел, изложени на риск от загуба на някои ABC и Fox съдържание?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/hulu-looking-to-become-more-like-cable-at-risk-of-losing-some-a/:
Hulu искат да станат по-скоро като кабел, изложени на риск от загуба на някои ABC и Fox съдържание?
Ние все още очакват да видят точно това, което на проблемите за Hulu ще бъде от последните придобиване Comcast на NBC , и макар че много са се опасявали, че компания за кабелна телевизия ще се опита да капачката на коляното Hulu да защити пазара, Уол Стрийт вестник статия ни се чудех дали може би нещата може да отиде по-скоро различен начин. В статията, следващите горещи по петите на Netflix публикуване обещаващи резултати Q4 , подсказва, че Hulu управление обмисля трансформиране на чисто услуга при поискване на повече от традиционен кабелна мрежа и предлага "на живо" TV съдържание, в допълнение към текущия архив на епизодите . Това със сигурност може да даде нов живот Comcast.

В същото време, NBC, "Дисни", и на News Corp, трите компании, които наскоро обедини силите си да говори открито срещу предписанията на FCC за изкупуване Comcast, изглежда са в противоречие по отношение на това каква част от това, което Hulu предлага трябва да бъде на разположение, които не са абонати. Има слухове, че "Дисни" може да дръпне част от съдържанието ABC и на News Corp може да дръпне част от съдържанието Фокс от свободните предложения Hulu, той предлага вместо на Netflix и други конкуренти премия. Всичко това звучи малко спекулативен, но в този момент, с кабелна абонамент намалява за първи път от години насам и онлайн аудиторията съдържание на огромното, това е очевидно, че някои промени са в ход.

Hulu искат да станат по-скоро като кабел, изложени на риск от загуба на някои ABC и Fox съдържание? първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми януари 2011 год. 08:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Улицата вестник Wall | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар