четвъртък, 27 януари 2011 г.

Ricoh представя CX5 с хибридна AF, продължава традицията на леки подобрения

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/ricoh-unveils-cx5-with-hybrid-af-continues-tradition-of-subtle/:
Хората от Ricoh са надеждни предвидимост определяне път, и CX5 на характеристики на са в по-голямата част, нищо ново. Ние говорихме до линията на CX компактен superzooms, тъй като освобождаването на CX1 преди две години, и ние сме гледали компания фина настройка на вече впечатляващата камера с всяко ново издание. Всеки въплъщение на серия CX е просто леко по-добре от последните: Може да се припомнят CX4 не е правил големи промени, един от двамата. В CX5 предлага няколко отбелязани признаци на подобрение (поне на хартия) над предшественика си, но го прави спорт хибридна AF, която съчетава разстояние сензор с детекция на контраста да донесе фокус процента до две десети от секундата: два пъти по-бързо на CX4. Освен това - познахте - на CX5 спортни същите характеристики като предшественика си (освен ако не разчита на добавяне на "непрекъснато голф суинг" режим). Така че, ако търсите за голяма крачка напред от вашите CX4, може да искате да се изчака следващото поколение. Тогава пак, ние не можем да гарантираме, Ricoh ще скъса с традицията.

Продължавам четене Ricoh представя CX5 с хибридна AF, продължава традицията на леки подобрения

Ricoh представя CX5 с хибридна AF, продължава традицията на леки подобрения първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми януари, 2011 г. 04:27:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink dpreview | източник Ricoh | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар