четвъртък, 27 януари 2011 г.

Съдът допуска временно ограничаване на Sony да си поръчат срещу Geohot, PS3 JailBreak все още са налични навсякъде

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/court-grants-sonys-temporary-restraining-order-against-geohot/:
Той погледна за миг като Geohot и fail0verflow може да победи на Sony DMCA делото за PS3 JailBreak на една юрисдикция, технологично развитие , но нещата не да си отидат: САЩ окръжен съд за Северния район на Калифорния, предоставени на Sony искането за временна ограничителна заповед забрана г-н Hotz и неговите весели мъже от разпространение или свързване на Jailbreak, помага или насърчаване на други да Jailbreak, хакерство в PS3 и PSN, или разпространението на информация са намерили докато хакерство. Нещо повече, те бяха осъдени да предаде всички компютри или носители за съхранение, използвани за създаване на JailBreak на адвокатите на Sony - въпреки че ние имаме чувството, адвокати Geohot ще се повиши доста голяма врява за това.

Разбира се, това не означава, че Sony спечели нищо по същество - това е само доказано в съда, че JailBreak ще го причиняват вреда, докато текущите случая продължава, и то все още не е действително спечели официално съдебно дело за събиране и обезщетения или постоянна забрана. И нека не забравяме, че принуждава Geohot да спре разпространението няма да спре някой друг - в почти точно огледало на DeCSS случай, ние вече виждаме JailBreak отразява целия интернет . Начин да се учим от историята, Sony.

[Благодаря, Хенри]

Съдът допуска временно ограничаване на Sony да си поръчат срещу Geohot, PS3 JailBreak все още са налични навсякъде първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми януари, 2011 г. 14:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PSX-сцена | източник Tro (PDF) , ред (PDF) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар