четвъртък, 27 януари 2011 г.

Mediaroom слухове, би могло да постави Microsoft IPTV за ускорени към успеха

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/mediaroom-rumors-could-put-microsoft-iptv-on-the-fast-track-to-s/:
Ние чуваме слухове днес, че Microsoft вече е трудолюбив Mediaroom може да бъде въвеждането на извънреден труд в близко бъдеще. Според ZDNet, не само, че Microsoft работи върху клиента Mediaroom за Windows Phone (известна още като Рим), но също така има Silverlight и за Mediaroom проект (известен още като Taos) в процес на подготовка, с възможност за Silverlight и за Mediaroom STB ( известен още като Санта Фе), също по пътя. Тъй като, ако тя не е вече разполагат с огромен обем работа, на платформата за евентуално сливане с с Windows Media Center (известен още като Монако). Всичко това идва по петите на бърборене, че софтуерният гигант възнамерява да внесе нов Xbox 360 телевизионни услуги , включващи Mediaroom, както и новини на Silverlight SOC , че може да се работи в един STB като Santa Fe. Всички кодови имена и съкращения настрана, изглежда, Microsoft се готви да даде на Apple и Google сериозни телевизия конкуренцията на Интернет, което означава, Mediaroom ще имат кажете сбогом на свободното време и "здрасти" на някои сериозни всички nighters.

Mediaroom слухове, би могло да постави Microsoft IPTV за ускорени към успеха първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми януари, 2011 00:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink SlashGear | източник ZDNet | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар