четвъртък, 27 януари 2011 г.

Nokia смартфон свива пазарен дял до 31 процента, оперативната печалба отнема твърде побой

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/nokia-smartphone-market-share-shrinks-to-31-percent-operating-p/:
за първото тримесечие Стивън Елоп резултати, главен изпълнителен директор на Nokia току-що излезе, докато компанията е все още расте, други като че ли трябва да се ускори пред него. Nokia отчетност му се сближили мобилни устройства (смартфони, на вас и нас) достигна обем от 28,3 милиона през Q4 2010 г., което е чист бум от 20,8 милиона по същото време миналата година и 26,5 милиона през предходното тримесечие. Въпреки това, в контекста на по-широкия смартфон пазара, тази цифра се равнява на само 31 акции на сто, според собствени оценки на Nokia, който е основен спад в сравнение с неговия 40% дял в Q4 2009 и 38% през Q3 2011 година. перспектива Елоп по този въпрос е, както следва:
"През Q4 ние доставихме стабилни резултати и в трите на нашите предприятия и създаде изключителни парични потоци. Допълнение, растежа тенденциите в пазара на мобилни устройства продължават да се насърчава. И все пак, Nokia лица някои съществени предизвикателства пред конкурентоспособността ни и нашата изпълнение. Накратко , производството на промени, а сега е време за Nokia да се промени бързо. "
Когато оперативната печалба отива от € 1.47ba преди година до € 1.09b тази година, отговорът трябва наистина да се промени и да се променят бързо. Nokia не е все още разкриване на данни за продажбите на N8 , но тъй като това е първият пълен отчетен период, когато е Symbian флагман на компанията е за продан, тя не изглежда да са имали доста въздействието Еспоо ще са се надявали. Искате ли да опитате отново с N9 ?

Nokia смартфон акции свива пазара на 31%, оперативната печалба отнема твърде побой първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми Януари, 2011 06:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Nokia | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар