четвъртък, 27 януари 2011 г.

Volvo V60, определени да представи Plug-In в Женева, обещава да бъде малко по-палав

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/volvo-set-to-unveil-v60-plug-in-at-geneva-pledges-to-be-slightl/:
Новият V60 се таксува от създателите си като едно "непослушно" Волво "," и докато ревюта сме чели от своя седан колега не са точно установих, че е особено груб, мисля предстоящото Plug-In комби версия трябва да бъде още по-приятелски. Volvo обяви, че ще открие PHEV V60 в Женева през март, преди да я освобождава за продажба през 2012 година. Когато е напълно заредена ще предложи петдесет километра (31 мили) с чисто електричество - почти същото като на Volt - благодарение на по-70hp електрически мотор, монтиран в задната част и задвижване на колелата отзад любезното съдействие на 12kWh-йонна батерия Li пакет. Отпред, междувременно, е 215hp, 2.4 литров, петцилиндров турбодизел. Остава да се види дали има някаква механична връзка между различни енергийни системи и дали те остават само, които работят заедно още един от друг, но трябва да бъдат намалени всички подробности скоро.

Продължавам четене Volvo, определени да представи V60 Plug-In в Женева, обещава да бъде малко по-палав

Volvo V60, определени да представи Plug-In в Женева, обещава да бъде малко по-палав първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми Януари 2011 год. 11:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар