четвъртък, 27 януари 2011 г.

Skype 5.0 попадения Mac с групата видео разговори, аеродинамична форма намесвам

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/27/skype-5-0-hits-mac-with-group-video-calling-streamlined-interfa/:
Mac потребителите вече могат да се направят някои групата видео разговори с последните бета версии на Skype , но компанията вече е окончателно слага нещата докрай до скорост с партньора му от Windows и пусна финалната версия на Skype 5.0 за OS X. В допълнение към призовава групата видео, прилагането спортни изцяло нов интерфейс, който Skype, е било "сбита надолу" (в сравнение с предишните бета версии, най-малко) и ви позволява да видите 30% повече контакти наведнъж. Както и при версията на Windows, обаче, че групата видео разговори функция вече е изпада в пакет премия , която след безплатна седем-дневен пробен период, ще стартира $ 4.99 за един ден да преминават или $ 8,99 на месец за абонамент (въпреки че можете да получи 33% на разстояние, ако се регистрирате преди 28 2). Ръководителят на миналото на почивка за кратък видеоклип, преглед.

Продължавам четене Skype 5.0 попадения Mac с видео разговори група, аеродинамична форма намесвам

Skype 5.0 попадения Mac с групата видео разговори, аеродинамична форма намесвам първоначално се появи на Engadget на Чет, 27-ми Януари, 2011 13:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Skype | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар