неделя, 27 февруари 2011 г.

ХТЦ Невероватно С., жеље ХД, жеље З и оригиналан жеља ће све да једе Медењак до краја јуна

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/27/htc-incredible-s-desire-hd-desire-z-and-original-desire-will-a/:
Када је покренула Невероватно С на МВЦ пре неколико недеља, ХТЦ је обећао нови 4-инчни уређај ће бити брз да се Медењак упдате и сада је нам даје дефинитиван распоред за њу рекавши да андроид 2,3 ће бити расподељена његовим нови адмиралски брод телефона до краја К2 2011. Нисмо сигурни четири месеца да седи поред прозора на чекању за ОТА упдате лебде у нужно мечева до наше дефиниције "брзо", али постоје много боље вести за власнике старијих уређаја ХТЦ. Жеља ХД и жеља З - оба објављена у септембру 2010 - такође ће бити далеко од Фроио скаче и до Медењак и да ће се придружити оригинални жеља , која је најављена натраг на овогодишњем МВЦ траје. Тај телефон је, у суштини ХТЦ сопствени бренд Црвена звезда један, тако да смо већ знали да је способан да води Медењак, али то је још увек реткост видети уређај прође кроз две значајне исправке андроид (жеља је почео живот са Андроид 2,1). Сва та стара Жеље су постављени на истом распореду као и ажурирање Невероватно с, док недавно најавио жеља С и Вилдфире С ће се испоручивати са претходно инсталираним Медењак.

[Хвала, Јоханес]

ХТЦ Невероватно С., жеље ХД, жеље З и оригиналан жеља ће све да једе Медењак до краја јуна првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Мар 2011 08:57:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце СласхГеар | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар