неделя, 27 февруари 2011 г.

Некус С 2.3.3 ажурирање подешава температуру боје екрана, идемо на очи-

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/27/nexus-s-2-3-3-update-adjusts-screens-color-temperature-we-go-e/:
Ми смо се саслушање извештаје о Некус С " андроид 2.3.3 ажурирање додајући жуте нијансе на екрану, па чак и прање своје боје, али у складу са Гоогле-Ри Гај, изјавио је патцх је заиста циљ да подесите је температура боје екрана. Ево цитат из пуну подршку Форума Гоогле:
"Са новим ОТА комплетан, можда ћете приметити малу разлику у начину на који се приказују боје на вашој Црвена звезда С. За Нексус, С., прилагодили смо температуре боје поставке на прецизније одражава тамније боје на свим нивоима осветљења биће. Гингербреад интерфејс тамније, открили смо да боје нису биле тако прецизне када је уређај који се користи на нижим нивоима осветљења. На пример, неки корисници пријавили да је почетни боје температура била превисока што је довело до неке тамније сиве имају црвенкасту тон, са новим температуром ово више није случај ".
Дакле, док је овај екран Твеак је добронамеран, изгледа као и многи коментатори на оба форума и КСДА-девелоперс нису превише задовољни са овим. Бити радознао да смо штребери, ми смо ишли напред и ручно ажурира своје Некус С (и успут, будите сигурни да одговарају вашим изгради број са одговарајућим патцх). Као што можете видети у нашем односу фотографије (снимак са исте поставке за камеру и средња осветљеност екрана), нови укупне температуре боје, без сумње, суптилно топлије, мада Диммер осветљености подешавања не пате од поменуте црвене тон. Занимљиво је, заправо одобри ову промену, и супер АМОЛЕД екран свакако не изгледа да нам бледи, нити видимо све бучним Дитхеринг да неки су пријавили. Сигурно не можемо сами. Па, постоји само један начин да се помогне у решавању ове мистерије: ако вам се деси да се колеге Нексус С власника, који је примењен ову исправку, зашто не придружити се испод?

[Хвала свима који су послали ово у]

Виев Полл

НЕКС

Няма коментари:

Публикуване на коментар