неделя, 27 февруари 2011 г.

Нинтендо 3ДС покреће у Јапану, становништво сузе кроз почетне 400.000 јединица пошиљке

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/26/nintendo-3ds-launches-in-japan-populace-tears-through-initial-4/:
Нећете моћи да се преклопити једну код Вашег локалног ГамеСтоп за пуну месец дана , али Нинтендо 3ДС имао солидну лансирање у Јапану данас, наводно ликвидације готово целокупан почетне испоруке 400.000 Спиффи стереоскопски Гаминг ручних рачунара до краја дана . Неке од тих продаја купцима чека у неколико редова до 2.000 особа дуг, али те линије су изузеци норма - неколико публикација у виду да веома мали број продавница заправо све редове говорити, као и већина јапанских продаваца електронике распродат када 3ДС отишао на унапред наручити више од месец дана. Набавите освежење на шта да очекујете од система овдеовде ) или прочитати све о изненађујуће миран јапански лансирања на нашем извору везе.

Ажурирање: Наши пријатељи на Енгадгет Јапанци су при руци за 3ДС лансирања, и покупио пар система се - добити бољи увид у један од првих малопродајних 3ДС јединица у галерији испод!

Нинтендо 3ДС покреће у Јапану, становништво сузе кроз почетне 400.000 јединица отпреме првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 26 Мар 2011 21:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк НеоГАФ , ПЦ Ворлд | Соурце

Няма коментари:

Публикуване на коментар