неделя, 27 февруари 2011 г.

Човек гради машине тастера телефонског апарата од пола света далеко (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/27/man-builds-machine-to-push-phone-buttons-from-half-a-world-away/:

Ако је ваш амбиција је била да путује светом, и ваш посао да притиском тастера три мобилних телефона се налази у Јужној Кореји, можда ћете ићи луд. То изгледа да је оно што се догодило са Мок Млади Бак, бар, када је изумео луда чудна приказан у видео изнад. Назван Кадуцеј, то је ТелеПресенце машина која ради само једну ствар - да контролише сваки тастер на сваком од та три телефона са низом серво мотори и актуатора каблова, и помера клатно-као што је камера тако да он може јасно да види свако екран ма где год он се дешава да буде. На тај начин, он може уживати у туризму, остављајући своју егзистенцију на дохват руке, бар тако дуго као и у питању комшије не преузима страшно Дин је, рецимо, убица робота на покретној траци, и инсистирају да полиција истражује.

Човек гради машине тастера телефона из света у гостима половина (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 27 Мар 2011 11:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Пијук Дан | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар