сряда, 29 декември 2010 г.

iPhone-контролирани бира оръдието е робот приятел на мечтите си (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/iphone-controlled-beer-cannon-is-the-robot-friend-of-our-dreams/:
Ако сутрин е бил на изчерпване на малко нещо, наречено якия, побързай миналото на почивката и да се дефилето на неща във вградения видео. За по-търпеливи между вас, ще се поставят основите. Един млад момък на име Райън repurposed стара мини-хладилник от студентските си дни в една бира изгаряне безпилотен самолет, който може да приема указания за бира, марка, температура и местоназначението, преди тя да стартира в целта със сила от 50psi . Вграденият уеб камера подпомага iPhone потребител като цели на хвърля, а тя също каза да записва всеки хвърля и чуруликане се за идните поколения, както добре. Ако може това нещо парче хляб, ние вероятно ще предлагаме да го ожени.

Продължавам четене iPhone контролирани бира оръдието е робот приятел на мечтите си (видео)

iPhone-контролирани бира оръдието е робот приятел на мечтите си (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти Декември, 2010 08:48:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Кабелен | източник personalbeerrobot (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар