сряда, 29 декември 2010 г.

MSI дразни Killer NIC интеграция в дънни платки Големия взрив

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/msi-teases-killer-nic-integration-in-big-bang-motherboards/:
Няма да ни изненада оцветяване тук - когато се говори с Голямата стъпка мрежи главен изпълнителен директор Майкъл Howse обратно на Computex , той не се поколеба да разкрие интереса си към вграждането Голямата стъпка е мрежова технология в дънни платки и графични процесори на бъдещето. А сега, изглежда, че бъдещето е пристигнал. Въз основа на подъл, невзрачна съобщение на публикувани след почивката, всичко личи, че Голямата стъпка и MSI ще бъдат кука на CES през следващата седмица да се въведе ултрамодерен вариант на Big Bang дънната платка . Съобщението не идва веднага и го кажа, но като се има предвид, че най-малко една дънна платка MSI ще бъде "пламнал с Killer 2100 резултати", ние казваме, че е справедливо да се чете между редовете. Howse е цитиран да казва, че той е "удоволствие да се работи с MSI," и досега не е имало частно партньорство между двете фирми. Според него убиецът 2100 карти игри мрежа "е идеалното допълнение към MSI Big Bang семейството на дънна платка решения", и можете да залог ще бъде на лов за името на модела, цена и дата на пускане просто веднага след като ние удари Вегас.

Продължавам четене MSI дразни Killer NIC интеграция в Big Bang дънни платки

MSI дразни Killer NIC интеграция в Big Bang дънни платки първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти декември 2010 г. 14:13:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Hot Hardware | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар