сряда, 29 декември 2010 г.

Пол Алън файлове изменя жалбата, посочва къде точно нарушаване на патентни права се крие

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/paul-allen-files-amended-complaint-points-out-exactly-where-pat/:
Ляв с две седмици да обясни как точно седем от най-големите училища в интернет (и три офис вериги за доставки) нарушени компанията му патенти интервал , Microsoft съосновател Пол Алън измисли план - "адвокати Интервалите са изготвянето големи, цветни полета около големи участъци реално се твърди, че нарушава сайтове на недвижимите имоти. Във всички сериозността, много фирми може да дължи Алън много пари, ако наистина има интервал случай, тъй като интервал твърди, че е патентована не по-малко от способността на сайта да се вземе от потребителя избран част от съдържанието и да предложи други, свързани с броя на съдържание, което може да бъде от интерес. О, и той е също така очевидно патентована изскачащи прозорци и джаджи, като най-нещо, което показва информация "по ненатрапчив начин, който заема периферните вниманието на потребителя" става по същия начин. Весело, се оказва, че един от основателите на Microsoft не е предоставила на адвокатите му с основните сканираща технология, тъй като PDF на експонатите са качени на интернет страницата на съда е само epically лошо - да се провери всичко, казват нарушава в галерията по-долу.

Отговорности: Трябва да се отбележи, че AOL е сред дружествата, които се предявяват от Алън и интервал, както и че Engadget е собственост на AOL. Така че знаете, помислете само, че един куп, или нещо такова.

Пол Алън файлове изменя жалбата, посочва къде точно нарушаване на патентни права се крие първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти Декември 2010 година 14:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Жалба (PDF) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар