сряда, 29 декември 2010 г.

Nissan Leaf получава преглед лечение на "семейство", получава високи оценки

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/nissan-leaf-gets-the-family-review-treatment-gets-high-marks/:
Авторите в продължение на мама Заето медии се изложили на Nissan Leaf чрез специален набор от семейство "тестове", които могат вида на преглед на EV , че ние не виждаме всеки ден тук. Все пак, семейството гледна точка е особено интересна за електрически превозни средства, тъй като широкото разпространение до голяма степен ще зависи от това как тя тарифи в точно такъв начин на живот. Е, как е цената на билета листа? Изключително добре, оказва се, все високи оценки за изпълнение, карго пространство, както и вътрешното пространство. Единственият проблем е, повдигнати от факта, че рецензент не могат да бъдат поместени и трите си места се изисква в колата на задната седалка, но е в състояние да им се промени за по-тънък модели, които направих, всъщност е удобно. Вижте видеото след почивката за пълното мама (и татко) лечение.

Продължавам четене Nissan Leaf получава семейство "преглед на лечение", получава високи оценки

Nissan Leaf получава семейство "преглед на лечение", получава висока оценка първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти Декември, 2010 12:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog Зелени | източник Зает мама Media | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар