сряда, 29 декември 2010 г.

Barnes & Noble хранене заявките за марки предлагат спекулации фураж изобилно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/barnes-and-noble-nook-trademark-applications-offer-speculation-fod/:
Значи вие сте Barnes & Noble и имате успешен продукт като хранене - какво правиш? Запазена марка пък от името, разбира се. Както PocketNow отбеляза на дружеството подава броя на хранене, свързани с приложения търговска марка през последните няколко месеца, което може да предложи някои съвети на бъдещите хардуер за хранене, софтуер, или и двете. Това е изненадващо включва заявление за "Nook2", който първи път е подадена още през юни, както и един за името "хранене Smart" (вероятно свързани със съществуващата хранене изследване образование платформа?), и един за невъзможно хит "хранене Cook . " За съжаление, това не е ясно кои (ако има такива) на тези, всъщност може да е името на новото устройство за хранене - има и търговски марки заявка за "хранене Kids" с описание подобно на "Nook2", например, но може и да бъде само за компанията хранене Детски магазин и IPAD ап. Най-новата от всички стружки е една за "Nooksellers", която се счита за комбинация в магазина павилион и онлайн услуга, която ще предлага персонализирани препоръки и различни социални мрежи вратовръзка добавки. Разбира се, няма нищо повече от заявките за марка да продължи в момента, но тя не със сигурност изглежда ясно, че името хранене е тук, за да спре.

Barnes & Noble хранене заявките за марки предлагат спекулации фураж изобилно първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти Декември, 2010 16:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник PocketNow | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар