сряда, 29 декември 2010 г.

Verizon на демо Начало мониторинг и система за контрол на CES, пилот стартира в Джърси през следващия месец

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/verizon-to-demo-home-monitoring-and-control-system-at-ces-launc/:
Изглежда, автоматизация на дома , накрая може да бъде като бебе стъпки за включване - Verizon е просто обяви, че ще се demoing, че в дългосрочен слухове Начало система за наблюдение и контрол на CES 2011, с планиран бета внедряването в Ню Джърси да последват. Системата ще позволява на потребителите отдалечено да наблюдава охранителни камери, заключване на вратите, както и контрол на осветлението, термостати и уреди, чрез своите смартфони и FiOS TV кутии - същите възможности, повечето от останалите системи за автоматизация оферта, но с добавена полза на интегриране и инсталирани от Verizon. Пилотният жилища в Джърси ще получат енергийни четец, смарт ключове уреда и термостати, врати и прозорци брави, един разклонител, датчици за движение, закрит камера за въртене и наклон, и фиксирана вътрешна / външна камера, когато системата стартира следващата месец, но Verizon казва, че е само началото. Ние сме пред система ще използва Z-Wave безжична WiFi контрол и охранителни камери, така че ние сме се познае, ще има централна прозорец, който обединява всичко - и ние имаме чувството, че това всичко се основава на 4Home (на снимката горе), което е просто, придобити от Motorola мобилност. Ще разберете още в CES - очаквайте.

Продължавам четене Verizon за демо Начало мониторинг и система за контрол на CES, пилот стартира в Джърси през следващия месец

Verizon на демо Начало мониторинг и система за контрол на CES, пилот стартира през месец Джърси следващата първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти Декември 2010 год. 15:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар