сряда, 29 декември 2010 г.

SurfCube дава Windows 7 Телефон на 3D браузър нужни толкова отчаяно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/surfcube-gives-windows-phone-7-the-3d-browser-it-needed-so-despe/:
Ако има нещо, което 90-те години ни научи, е, че тези глупави 2D интерфейси са само моментно хрумване, и скоро всичко ще бъде VRML-базирани светове огледало на нашето физическо пространство . SurfCube е малка, ориентировъчни стъпка в тази посока, превръщайки браузъра в един фалшив 3D опит на видове, като фаворити за "отгоре", а историята и настройките на "страни", докато предната стена на куба е, разбира се, част на браузъра. Можете да получите наоколо с слаба бира и наперен жестове наклон, както и за $ 1,99 на Windows 7 Телефон пазара е трудно да се объркат. Само не забравяйте нашите VRML предупреждение, и започнат да инвестират в MicroVideoGoggles състав Инк. с Carphone, след като се прибера от музикален магазин.

SurfCube дава Windows 7 Телефон на 3D браузър нужни толкова отчаяно първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти Декември 2010 10:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник WMPoweruser.com | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар