сряда, 29 декември 2010 г.

HP Palm Бродуей, Manta и Топаз име на спуснати в леене разговор

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/hp-palm-broadway-manta-and-topaz-name-dropped-in-casting-call/:
Всички парчета, те са, идва заедно. Ако ще си спомняте, забелязан един повърхностни познания на Palm кодови имена HP в WebOS 2.0 код началото на миналия месец, а сега, тези много имена се появяват на друго място. През най-DirectCast, няколко леене повиквания са се появили за HP Palm, като и двата ги търсят млади, безгрижни Хипита с прекрасна ръце. Те са готови да платят солидна гранд, ако отговарят на профила, вероятно за да разполага с една от тези устройства на предстоящото камера за някакъв вид реклама. А прецентрални части четец действително се регистрирали, и след това получи някои още по-интересна информация - той е бил информиран, че на снимките ще включва HP Palm Бродуей, Manta и топаз. В Бродуей наистина е едно от устройствата, забелязан в посочените по-горе код, и докато Manta не е там ", Mantaray" беше. Topaz, разбира се, очаква се на Palm предстоящото таблетка . Това е просто разширена спекулации за сега, но ако са въплътила надеждата за нови продукти HP Palm, не се колебайте да остави въображението ти да се развихри.

HP Palm Бродуей, Manta и Топаз име на спуснати в леене разговор първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти декември 2010 година 11:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Прецентрални части | източник DirectCast | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар