сряда, 29 декември 2010 г.

BYD Motors да дебютира e6 Premier, S6DM Plug-in за превозни средства на автомобилното изложение в Детройт

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/29/byd-motors-to-debut-e6-premier-s6dm-plug-in-vehicles-at-the-det/:
Китай BYD дойде от нищото в началото на 2009 г. ще дебютира един MID / телефон работи на Windows XP , но на потребителска електроника са само едната ръка (всъщност се отърва ") от сравнително млади мега-корпорация. Неговата BYD Motors разделение също така е работила по различни Plug-In превозни средства през последните няколко години, а сега е настроен на ролка в Детройт следващия месец Покажи с два нови модела. Те включват изцяло електрически e6 Premier кросоувър и S6DM двоен режим Plug-in хибридни SUV, бившата на който обещава с обхват от 300 км и максимална скорост от 140km / h, а тя може да Седмица на 60 км единствено на електрическа енергия или в близост до 500 км, когато 2.0L бензинов двигател влезе в игра. Нещо повече, компанията е очевидно също така обеща САЩ стартира обявяването на някакъв вид, макар Зелената заподозрени Autoblog, който ще включва по-ранната F3DM хибрид (на снимката горе), който вече е започнал тестове в Калифорния, и E6 електрически кросоувър. Ръководителят на миналото на почивка за пълната информация за медиите.

Продължавам четене BYD Motors да дебютира e6 Premier, S6DM Plug-in за превозни средства на автомобилното изложение в Детройт

BYD Motors да дебютира e6 Premier, S6DM Plug-in за превозни средства на автомобилното изложение в Детройт първоначално се появи на Engadget на Сря, 29-ти декември 2010 година 01:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Autoblog Зелени | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар