вторник, 22 февруари 2011 г.

Кисс контролер вам омогућава да играте игру куглана са својим језиком ... док је неко други у уста (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/22/kiss-controller-lets-you-play-a-bowling-game-with-your-tongue/:
Ох, ово није чудно уопште! Пољубац контролер, експериментални пројекат једног Хје Јеон Вијетнам, је дизајнирана тако да на куглање игра може играчи саопште снагу и правац своје сферне пројектил извођењем ванвременски чин смооцхинг један од другог. Прилагођене слушалице је потребно за један од учесника, делује као улаз пријемника, док су остале траке магнет за његов или њен језик и иде до града са неким буквалан Фулл Мотион контроле. Потисак се додаје на екрану лопту у складу са тиме како енергично померате језик око, нешто што смо сигурни да ваш партнер ће се ценити. Видео након паузе.

Наставити читање Пољуби контролер вам омогућава да репродукујете игра куглање са својим језиком ... док је неко други у уста (видео)

Кисс контролер вам омогућава да играте игру куглана са својим језиком ... док је неко други у уста (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 22 Јан 2011 06:30:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Котаку | Соурце Хие Иеон Вијетнам | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар