вторник, 22 февруари 2011 г.

Зотац је Фусион заснован Збок АД03 "Блу-раи ХТПЦ добија прегледао, насмејао на

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/21/zotacs-fusion-based-zbox-ad03-blu-ray-htpc-gets-reviewed-smile/:
Иако је АМД Зацате е-350 АПУ, успела је да пронађе свој пут у велики број лаптоп рачунара, то није баш једноставно пронаћи Десктоп заснован на Фусион сада. Срећом, Зотац је цхампинг на мало да буде једна од првих, а Збок АД03 / АД03 плус има само притисните теста клупи у компанији Топ хардвера. Све у свему, резултати су били прилично предвидив, са Фусион АПУ ради кругова око пре Атом базирани верзија . Наравно, "кругова" је релативан појам, и док се није једном руком редефинисао СФФ рачунара сектор, она је пружила праву алтернативу за Интел-ов стабилна од ундервхелминг неттоп чипова. Широм одбора, Зацате Е-350 је успео да стане на ноге, са само право питање је "мутан фласх видео акцелерацију." Рекли су нам да су ажуриране управљачке програме Очекује се да лек који, међутим, тако да је заиста мало о замерка са становишта бројева. Што се тиче вредности предлог? АД03 плус (звони се на $ 529.99) изгледа као горе баве својим оскудне 2 ГБ РАМ-а и (релативно успорен) 250ГБ хард диск, док баребоне АД03 (који листе за $ 439.99) могао бити претворен у веома електрана са 4ГБ меморије и брзи ССД-а. Главе на доле до извора везу да бисте добили свој штребер, али само ако сте заинтересовани за гребање да уради свраб који је толико досадних у последње време.

Зотац је Фусион заснован Збок АД03 "Блу-раи ХТПЦ добија прегледао, насмешила се на првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Мар 2011 17:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Врућа Хардвер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар