вторник, 22 февруари 2011 г.

Ацтивисион и Сега покаже Ваппи пса догбот / Нинтенто ДС-а игру на сајму играчака 2011

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/21/activision-and-sega-show-off-wappy-dog-dogbot-nintento-ds-game/:
Играчка Сајам 2011 није тако велика споразум, како кажу, ЦЕС-у или МВЦ , али још увек има фер удео диван играчка гаџета. Један драгуљ емисије је Сега "је Ваппи пас играчке који комуницира са са Ацтивисион је Нинтендо ДС назив истог имена. У ономе што износи логичан еволутивни закључак уметник раније познат као Тамара , Ваппи пас омогућава да људи комуницирају са својим дигиталним љубимци не само преко ДС-а, али и играње са и обуке роботских Доппелгангер своје псето. После играња са ДС-Ваппи, игра аутоматски синхронизује се са играчкама бота да га задржи у развоју више поремећај личности. Иако тренутно прототип, играчка може да плеше (надамо се са нешто више од свог флава иДог рођак), цвиле и лају као одговор на ваше интеракције детета, а најављено за ослобађање ове јесени на непознатој цени. Нема потребе да нам се захвали за проналажење ваш следећи породични љубимац.

Ацтивисион и Сега покаже Ваппи пса догбот / Нинтенто ДС-а игру на сајму играчака 2011 првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Мар 2011 19:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Цонсумер Репортс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар