петък, 24 декември 2010 г.

Nokia N8 добива своите модни крила, попълва за DSLR за корица на списание стреля

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/24/nokia-n8-earns-its-fashion-wings-fills-in-for-dslr-on-magazine/:
Има наистина не по-висока комплимент камерафон може да получава, отколкото, когато екип от професионални фотографи е изумен от резултатите, които сме в състояние да постигнат, когато го използвате, така че на Nokia N8 получава заслужена върха на шапка за стрелба от декември / януари покриване на Южна Африка фотография списание Pix. По думите на отбора ", ние искахме да покажем, че не е хардуер, който прави добър фотограф, а техническото изпълнение на една идея" - много вярно, ние мислим, но то очевидно не боли, когато знаете, че обратното Photoshop и използвате само за най-добре оборудваните камера на смартфон пазара днес. Виж доста зашеметяващ краен резултат (и при производството на видео), след като на почивката.

Продължи четене Nokia N8 добива своите модни крила, попълва за DSLR за корица на списание стреля

Nokia N8 добива своите модни крила, попълва за DSLR за корица на списание стреля първоначално се появи на Engadget на Чет, 24-ти декември, 2010 03:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink PhoneArena , Всичко за Symbian | източник Pix Magazine | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар