петък, 24 декември 2010 г.

Skype и по пътя към възстановяването, група видео разговори възстановено

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/24/skype-well-on-the-road-to-recovery-group-video-calls-restored/:
Ние почти трябва да се види това, което беше като преди Коледа Skype, и не е приятно. Разбира се, VOIP и видеоконференции, никога няма да замени pizzelles баба Пат, но технологията сигурни прави предварително планиране на почивка много по-лесно. От своя страна, Skype не е отишло в прекалено много подробности относно естеството на последните му най-прекъсване (нещо за "мега-supernodes"), въпреки че като на това писание видео разговори група изглежда се върна и главен изпълнителен директор Тони Бейтс обяви, че Клиентите ще бъдат компенсирани за прекъсване на услугата, свободни и разходно-ти-отивам с получаване на кредит за безплатно 30-минутен разговор SkypeOut към стационарни телефони, а абонатите ще получите една безплатна седмица на услугата. Дръжте под око на Skype Блог за по-нататъшни актуализации и ние ще стискаме палци, че тази година няма да имаме, за да научите какво Нова година е като без Chatroulette. Що се отнася до Skype себе си, с начина, по който бях ухажва корпоративните клиенти те просто ще се радвам, ако това не се прави твърде много щети на предстоящото си IPO.

Skype и по пътя към възстановяването, група видео разговори възстановени първоначално се появи на Engadget на Чет, 24-ти декември 2010 г. 16:05:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Yahoo | източник Skype Блог | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар