петък, 24 декември 2010 г.

Skype най-накрая привеждане видео разговори към мобилни

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/24/skype-finally-bringing-video-calling-to-mobile/:
Така че нека да настроите това за вас: Skype вече казва на всички, че тя ще се направи серия от видео-съобщения, свързани с "най-CES следващия месец ... и това е, участващи в група, наречена "видео разговори се подготвя за голямата сцена", така че, да, разбира се, ние ще трябва да предполагам, че Skype е най-накрая се готвеше да влезе в мобилни видео разговори игра в голяма начин. Във всеки случай, последното парче в пъзела филтриран в нашата пощенска кутия тази сутрин: помощен документ на място на Skype подробно видео разговори използват Skype за iPhone. Ние не знаем дали има съответния документ там за Android, Symbian или други операционни системи, но ние сме със сигурност надява така - защото, ако тези хора идват на масата едновременно с версии за всички основни платформи, телефон, ние имаме чувството, че ще доминира на мобилна-мобилна и мобилна-PC видео разговори пазар за нула време.

О, и тук е малко факта, любопитни факти за вас: Nokia N900 е всъщност първото устройство, за да получите официалното видео разговори подкрепа от Skype, така че това не е първата за тези хора - но това със сигурност ще бъде първият им път съм го отвеждат до масовия пазар. Изглежда, че те вероятно ще имат MeeGo изграждане готов да отида, най-малко.

[Благодаря, Нелсън]

Skype най-накрая привеждане видео разговори към мобилни първоначално се появи на Engadget на Чет, 24-ти декември 2010 11:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Skype | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар