петък, 24 декември 2010 г.

Rovi обяви споразумение за придобиване на Sonic Solutions за $ 720 милиона

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/23/rovi-announces-agreement-to-acquire-sonic-solutions-for-720-mil/:
Rovi Corporation вече няма въпреки че няколко значителни трансформации - това е един път на DRM в центъра на компания, известна като Macrovision - и това е сега, определени да се подложи на още един голям проблем. Компанията е просто обявяване на "окончателно споразумение" за придобиване на Sonic Solutions в сделка на стойност 720 милиона долара. Наред с другите неща, Sonic притежава RoxioNow (услугата официално известен като CinemaNow), който ще даде Rovi достъп до над 10 хиляди филми и телевизионни предавания, и Sonic и просто придобити DivX -рано тази година , което Rovi посочва, има присъствие на повече от 350 милиона устройства, потребителска електроника. Ръководителят на миналото на почивка за целите на официалния съобщение за пресата, и да търсят по сделката да приключи някъде през първото тримесечие на следващата година, ако всичко върви по план.

Продължавам четене Rovi обяви споразумение за придобиване на Sonic Solutions за $ 720 милиона

Rovi обяви споразумение за придобиване на Sonic Solutions за 720 милиона долара първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти декември 2010 16:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар