петък, 24 декември 2010 г.

Попитайте Engadget: най-добри с висок капацитет (250 GB или повече) портативен медия плейър?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/23/ask-engadget-best-high-capacity-250gb-or-more-portable-media/:
Ние знам, че имаш въпроси и ако сте достатъчно смели, за да поиска от света на отговори, тук е на изхода за това. Тази седмица Попитайте Engadget въпрос идва при нас от Dhruv, които трябва да живеят около 20 години в бъдеще, когато всички PMPs започват от 160GB. Ако търсите да изпратите запитване за себе си, пишете ни линия, поиска [в] Engadget dawt] COM [.
"Така че аз съм музикален любител на видове и моят (вече компресиран) качи библиотека се приближава до 150GB. Използвах да имат IPod Classic 160GB, но това не дава възможност за много по-нарастващата стая. Виждайки като Apple е почти се отказали на Класик бъдещето на, аз се надявах там е друг играч там, че ще имат по-висок капацитет дискове в него. Знам, че Toshiba прави 240GB и 320GB 1.8 "диск, но аз не виждам нищо да го използвате.

Също така, бих искал, за да имат физически бутони. И като Classic, следва да бъдат преносими. Видях Archos 5 онлайн и това е огромна. По принцип, моя идеален играч е IPod Classic с най-малко един 250GB HDD вътре. Благодаря! "
Това е срам, че е красива Cowon X7 върховете на най-160GB, друго, което ще бъде твърда смес. Извън Archos 5, Някой има ли твърдо, с голям капацитет решения? Изглежда, че най-добрия си залог може да се да успявам да получа една PMP нисък клас, които ще притежават 1.8-инчов диск и след това рана по-голям един в себе си.

Попитайте Engadget: най-добри с висок капацитет (250 GB или повече) портативен медия плейър? първоначално се появи на Engadget на Чет, 23-ти декември 2010 22:32:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар