петък, 24 декември 2010 г.

Nokia E7 хитове Amazon: плати $ 679 и те ще го кораба, когато те го

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/24/nokia-e7-hits-amazon-pay-679-and-theyll-ship-it-when-theyve/:
Вероятно ще се чакат няколко седмици най-малко - но ако искате да сложите в ред рано Amazon в САЩ сайт е повече от щастлив да приеме име за QWERTY чудовище на Nokia късно. В E7 работи здраво $ 679 - и това не е чрез трета страна, това е директна цена на Amazon за длъжностно лице, американската версия на телефона с пълна гаранция производителя. скъп за нас, но на Amazon ценообразуване Усеща се тенденция да се колебаят доста редовно, така че не би било изобщо изненадан да видя тази есен малко от времето, когато телефонът действително кораби - и ако Еспоо обявява слухове MeeGo задвижвани с N9 от време на E7 на разположение, те може би трябва да я отстъпка цяло много.

[Благодаря, adgg]

Nokia E7 хитове Amazon: плати $ 679 и те ще го кораба, когато те имат това първоначално се появи на Engadget на Чет, 24-ти Декември 2010 година 15:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Амазонка | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар