петък, 24 декември 2010 г.

Sony обратното изкупуване на Cell чипове съоръжения за производство на Toshiba, това е официален

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/24/sony-buying-back-cell-chip-fabrication-facilities-from-toshiba/:
Това е официална . Sony и Toshiba само публикува съобщение за медиите казва, че двете компании са подписали обвързващ меморандум за разбирателство за прехвърляне на производство Тош съоръжения, управлявани от Нагасаки Semiconductor Manufacturing, обратно на Sony. Постигането на споразумение, че се говори, че разходите Sony около 50 млрд. йени (около 835 милиона щатски долара) - сделка като се има предвид, че Sony продава съоръжения, производство на Cell Broadband Engine, RSX графика на двигателя, както и други SoCs на Toshiba за 90 млрд. йени през 2008 година . За съжаление, от Sony са сдържани по отношение на плановете си за нови съоръжения. Двамата се надяват да завършат трансфера по някое време през фискалната година, приключваща на 31 март 2012 година.

Продължавам четене Sony обратното изкупуване на Cell чипове съоръжения за производство на Toshiba, това е официален

Sony обратното изкупуване на Cell чипове съоръжения за производство на Toshiba, това е официален първоначално се появи на Engadget на Чет, 24-ти Декември 2010 01:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Sony | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар