петък, 24 декември 2010 г.

Apple се прилага за патент за "лого антена", крие си резонатор зад марката индикатор

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/24/apple-applies-for-logo-antenna-patent-hides-your-resonator-be/:
Apple се прилага за патент за "лого антена", крие си резонатор зад марката индикатор
Вграждането на антената на външна организация на телефона? Може би не толкова добра идея . тя се крие зад логото звучи малко по-практично, и това е идеята на Apple пише в заявката за патент от 17-ти юни 2009 г, обратно, преди да знаем антени и порти може да бъде това зло сиамски. Това беше също така, преди да сме знаели за IPAD , която изглежда е един от тези така наречени "лого антени" в нея, както е установено при iFixit направиха мръсно нещо . Същото може да се каже за IMACS , които също имат антени надничащи през ябълка с форма на дупка, за да се избегне приемането на проблемите, произтичащи от алуминиево шаси. Това изглежда да е добро решение, но не точно роман един. В роуминг около USPTO архивите намерихме подобен патент от 2003 Dell също така наречените "Лого антена," голямата разлика е, че докато логото на Apple форми прозорец за антената на логото на патент Dell всъщност е антена.

Apple се прилага "лого антената патент, крие си резонатор зад марката индикатор първоначално се появи на Engadget на Чет, 24-ти декември, 2010 год. 09:05:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Очевидно Apple | източник USPTO | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар